maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Zaterdag 19 september is Bill Hermsen de hoofdgast bij Studio De Witt

18 september 2020

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Dordrecht kent Hermsen oa van de Grachtwacht, de muurbeschildering aan de Voorstraathaven met afbeeldingen van de gebroeders De Witt, Arie Scheffers, Albert Cuyp en Ferdinand Bol. Hij is oa de mede oprichter van Kunstrondje Dordt en zet zich in voor het Platform tegen de Armoede maar ook voor de Bewoners Belangen Vereniging Rondom de Grote kerk. Met deze actieve en betrokken Dordtenaar gaat Ben Corino het gesprek aan.

In het tweede uur de Actualiteiten van de afgelopen week van Dordrecht en de drechtsteden
Met oa:
- Ton Delemarre over de Henry Nouwenavond die hij maandagavond organiseert.

Dichter van Dienst: Ton Delemarre

In het derde uur de Politieke stamtafel
- Met aandacht voor de politieke ontwikkelingen in Dordrecht en de Drechtsteden.

Brief aan Johan de Witt
Vanaf zaterdag zal het uur van de Politieke stamtafel wekelijks eindigen met de brief aan Johan. Diana Gerritsma zal haar brief  aan Johan de Witt voorlezen die zal gaan over  een politiek kwestie of item dat op dat moment speelt in Dordrecht of in de Drechtsteden.

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op

Drechtstad FM: 
Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.
 

Lees meer over:

studio de witt bill hermsen
Deel dit bericht met je vrienden!