donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Zaterdag 12 september is de planschade advocaat Eric Meijer de hoofdgast bij Studio De Witt.

11 september 2020

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 12 september is de planschade advocaat Eric Meijer de hoofdgast bij Studio De Witt. Meijer is directeur van Pelican Key Legal Consultancy (PKLC) sedert het oprichtingsjaar in 1997.

Vanaf dat jaar heeft PKLC talloze overheidsorganen en organisa-ties geadviseerd op het gebied van bestuursrecht en ruimtelijk ordeningsrecht, privaatrecht, etc. PKLC heeft een praktijkgroep Vastgoed en Overheid, waarin vijftien seniorjuristen werkzaam zijn die zich gespecialiseerd hebben op de gebieden van grond-verwerving en onteigening, overheidsaansprakelijkheid (inclu-sief planschade en nadeelcompensatie), ruimtelijke ordening, projectontwikkeling en het maken van bestemmingsplannen.

In het tweede uur de Actualiteiten
Met oa:
- Mohammed Benzakour, schrijver en journalist over zijn gewonnen zaak tegen Woningstichting Trivire mbt de renovatie overlast bij de bewoners van de flats aan het P.J. Oudplein en Gerbrandyplein. Trivire vecht het besluit van de rechter aan.
- Atleet Cor Hamels  over de mede door hem georganiseerde HIAthlon in Hendrik-Ido-Ambact op 20 september.

Dichter van Dienst: StadsdichterMerel Meijers

In het derde uur de Politieke stamtafel
Met aandacht voor de politieke ontwikkelingen in Dordrecht en de Drechtsteden.

 

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM: Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM: De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.
 

Zie ook:

Lees meer over:

advocaat studio de witt
Deel dit bericht met je vrienden!