zondag 11 april 2021

Alles over Dordrecht

Vitaliteit voor het MKB in Dordrecht: Masterclass Mentale Veerkracht

4 maart 2021

DORDRECHT - Samen met de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) organiseert Dordt Onderneemt (Gemeente Dordrecht) op 25 maart van 19.30-21.00 een masterclass Mentale Veerkracht. Het is een gratis online meeting voor alle ondernemers uit Dordrecht en omstreken, maar ook niet-ondernemers kunnen aansluiten. 

Aanleiding is de onzekerheid bij ondernemers in de huidige tijd als gevolg van het coronavirus. Niemand kon voorzien dat het zo lang zou duren. De beperkingen en uitdagingen hebben grote gevolgen voor veel ondernemers. Gelukig zijn er de steunpakketten van het Rijk en hulp vanuit de gemeente, maar er is nog weinig aandacht voor de mentale impact op ondernemers.
DOV en Dordt Onderneemt krijgen veel vragen van ondernemers: hoe ga ik om met de beperkingen en uitdagingen? Hoe ga ik om met onzekerheid, spanning, zorgen, angst, gelatenheid, verveling of stress? Waar heb ik als ondernemer invloed op en waarop niet? Waar steek ik energie in? Zodoende is het idee ontstaan om ondernemers een masterclass aan te bieden.

Gastspreker: Sierd Nutma
Op het programma staat als keynote spreker Sierd Nutma. Hij wordt gezien als expert op het gebied van mentale veerkracht. Hij publiceerde boeken als  “Mentale Veerkracht voor Professionals” en “Werkdruk bestaat niet”. Op interactieve en avontuurlijke wijze laat hij zien wat jij kan doen om jezelf staande te houden. (www.sierdnutma.nl). Als ex-commando, ondernemer van extreme expedities en trainer van high performance teams weet hij wat het betekent om succes te creëren in extreme omstandigheden. Maarten Burggraaf, wethouder Economie, Financiën en Evenementen zal de gastspreker introduceren.
Na de keynote gaan deelnemers met elkaar in gesprek over mentale veerkracht. Dordtse ondernemers vertellen hoe zij zich staande houden en hoe ze omgaan met de uitdagingen in deze tijd. Er worden inspiratie, tips en advies gegeven. Het wordt een interactieve sessie met veel dynamiek en open dialoog.

Win een boek
Deelnemers kunnen vooraf een vraag indienen (bij aanmelding) en zij kunnen ook actief meedoen. Het is mogelijk een gesigneerd boek "Mentale Veerkracht voor Professionals" te winnen als je deelneemt met de masterclass. Ontdek in deze masterclass in informele setting hoe je als ondernemer en vooral als mens staande blijft in een wereld vol onzekerheden. Aanmelden voor deze online masterclass is gratis en kan via www.dov.nl/masterclass.
 

Lees meer over:

mkb vitaliteit masterclass
Deel dit bericht met je vrienden!