zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Vader Jaap en zoon Merlijn de Gruijter fietsen samen in bossen van Beekbergen voor inloophuizen van de Hoop

7 juli 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Vader Jaap en zoon Merlijn de Gruijter gaan samen fietsen voor de inloophuizen van de Hoop. Jaap ziet deze sportieve uitdaging mede als een vorm van afscheid nemen van de werkgever in Dordrecht, waarvan hij acht jaar de algemeen directeur was. Jaap hoopt ook geld op te halen.

Hij geeft daarover het volgende bericht:

Beste Vrienden (van De Hoop), zoals je waarschijnlijk weet, ga ik na 8 jaar afscheid nemen van De Hoop. Maar... Hoop geef je door! Daarom ga ik met mijn zoon Merlijn op zaterdag 17 juli a.s. D.V. meedoen met de Cycle for Hope MTB-marathon in de bossen rond Beekbergen.

Als afscheidscadeau aan De Hoop willen we graag een zo groot mogelijk sponsorbedrag bijeen fietsen voor de Inloophuizen van De Hoop in Dordrecht, Katwijk en Vlissingen.

Help ons om Hoop door te geven en moedig ons aan met een donatie via onze actiepagina: https://deelname.cycleforhope.nl/actie/jaap-de-gruijter-2

Namens de cliënten van De Hoop alvast heel hartelijk dank!

Het eerste verhaal over de Hoop GGZ verscheen in oktober 1975 in dagblad de Dordtenaar. De onvermoeibare Koos Hogeweg, tevens raadslid, werd de eerste voorzitter van de stichting. Hij vond in Teun Stortenbeker de eerste directeur. Jaap de Gruijter volgde in 2013 Teun op.

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!