zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Tot met maandag 26 april kunnen er plaatjes geruild worden voor boek Dordrecht 800 jaar Stad

22 april 2021 (door Ton Vermeulen)

DORDRECHT - Het plaatjesalbum Dordrecht 800 jaar Stad is in januari dit jaar uitgebracht en gratis verspreid in Dordrecht. Veel mensen hebben geprobeerd de maar liefst 250 plaatjes te sparen bij de deelnemende supermarkten, door hier boodschappen te doen. Het valt natuurlijk niet mee om al die plaatjes te bemachtigen. Voor de mensen die willen ruilen is hiervoor de mogelijkheid middels ruilformulieren.

Bij de deelnemende supermarkten liggen speciale ruilformulieren klaar, omdat een fysieke ruilbeurs momenteel niet mogelijk is. De formulieren kunnen worden opgehaald en ingeleverd bij de servicebalie van onder meer Jumbo en Plus tot en met maandag 26 april.

Dubbele plaatjes kunnen worden ingeleverd, en ontbrekende kunnen worden aangekruist op het formulier. Wie meedoet, moet wel minimaal evenveel dubbele plaatjes inleveren als dat hij of zij ervoor wil terugkrijgen.

De supermarkten roepen bovendien iedereen op om mee te doen en ook dubbele plaatjes in te leveren wanneer het album al vol is. Zo kunnen zo veel mogelijk mensen proberen hun album compleet te maken. Vanaf 27 april gaat een groep vrijwilligers aan de slag om de plaatjes te matchen. Iedereen krijgt dan een envelop met zo veel mogelijk ontbrekende plaatjes. Deze liggen naar verwachting vanaf 1 mei klaar.

Supermarkten zoeken overigens nog vrijwilligers om te helpen plaatjes sorteren voor de ruilactie op 28,29 en 30 april bij de Sportboulevard. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Interesse? Stuur een mailtje naar: jwlemkes@jumbordrecht.nl

Cadeau
Het verzamelalbum Dordrecht 800 jaar is een cadeau van zeven zelfstandige supermarkt-ondernemers aan alle inwoners van Dordrecht. Het is een bewaarboek voor jong en oud, met verhalen over de belangrijkste historische gebeurtenissen, geschiedenis van de wijken en verhalen over cultuur, sport, vrije tijd en nog veel meer. Het is uitgebracht om 800 jaar stadsrechten te vieren.

 

 

Zie ook:

Lees meer over:

dordrecht 800 jaar
Deel dit bericht met je vrienden!