zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Tosti's en meer op de Voorstraat

2 november 2020

DORDRECHT - Tosti & smoothie bar HEERLIJK opent woensdag 11 november haar deuren op de Voorstraat.

Edwin Bleeker is kok van beroep en gaat vanaf 11 november de tosti naar een hoger niveau tillen. Hij wil bewijzen dat een tosti meer is dan twee geroosterde boterhammetjes met kaas ertussen.

Het restaurant van HEERLIJK telt 20 zitplaatsen op gepaste afstand. Omdat de horeca gesloten is vanwege de coronamaatregelen, moeten de gasten het tijdelijk doen moet take away lekkers. Dat kan gelukkig heel eenvoudig, want de werkplek van de kok is voorin de zaak en de deuren kunnen helemaal open zodat klanten gemakkelijk hun bestelling in ontvangst kunnen nemen.

Naast tosti's heeft HEERLIJK ook broodjes, smoothies en sappen, koffie, thee en ontbijtjes voor een betaalbare prijs. HEERLIJK is zeven dagen per week open van 8.00 tot 17.00 uur en ook tijdens koopavonden. Er zijn verse croissants en complete ontbijtjes vanaf 3,95 euro. Op de menukaart staat een groot assortiment tosti's. De basis daarvan zijn altijd zelf gesneden dikkere boterhammen van goed brood en zoveel mogelijk belegd met lokale producten.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een tosti caprese, tuna melt of pulled pork en zijn er seizoens-tosti's als zuurkool met rookworst en de Tosti van de Week. Edwin verwacht ook met belegde broodjes met bijvoorbeeld eigen gebraden rosbief veel klanten te plezieren. HEERLIJK is op de Voorstraat 246 en gaat op 11 november van start.

Lees meer over:

Voorstraat tosti
Deel dit bericht met je vrienden!