woensdag 30 september 2020

Alles over Dordrecht

Sinterklaas komt in de nacht van 14 november in Dordrecht aan

7 augustus 2020 (door De redactie)

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff heeft al waarderend op twitter gereageerd dat Sinterklaas op een alternatieve, corona veilige  wijze naar Dordrecht komt.

,,Supertrots op de geweldige en creatieve mensen van @sintdordrecht. Dit wordt gezellig!

De gebruikelijke intocht via het Groothoofd naar de Kuipershaven/Wolwevershaven voor duizenden kinderen op de kades wordt vervangen door een nachtelijke aantocht in de Bomkade. Als  alles veilig is, mogen later geselcteerde kinderen op de pakjesboot komen.

In de radio uitzending van Studio De Witt op Drechtstad FM kondigde Chris Hoogerwaard, voorzitter van de Stichting Intocht Sint Nicolaas, aan dat Sinterklaas dit jaar tóch per Pakjesboot Dordrecht gaat aandoen. ,,Niet zoals andere jaren overdag bij het Groothoofd/Kuipershaven maar 's nachts op 14 november bij de Bomkade"

,,De Goedheiligman zal niet van boord gaan maar kinderen mogen hem aan boord komen bezoeken. Er zal met een eigentijds tijdslot en een boardingpass gewerkt worden zodat er niet teveel kinderen tegelijk aan boord zijn", aldus de voorzitter in het programma van Ben Corino.

Zie ook:

Lees meer over:

sinterklaas studio de witt
Deel dit bericht met je vrienden!