zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

SDK gaat kinderopvang aanbieden in VOLT

1 december 2020

DORDRECHT - Met de ondertekening van de koopovereenkomst is zeker dat SDK kinderopvang kinderopvang gaat aanbieden in VOLT, het voormalig regiokantoor aan de Noordendijk te Dordrecht. Naar verwachting zal de SDK kinderopvang hier eind 2021 de nieuwe locatie voor dagopvang en buitenschoolse opvang openen.

Schaap & Sturm Architecten is verantwoordelijk voor het open en transparante ontwerp van het nieuwe woon-werkgebouw, met een mooie houten gevel. Bouwonderneming Stout is al gestart met het oude leegstaande kantoorgebouw te transformeren tot een modern en levendig appartementencomplex, met onder andere 60 huurappartementen in verschillende groottes. Op het dak komen een aantal dakappartementen met een fantastisch uitzicht over de stad en het Wantij.

“Met de opkomst van de wijk Stadswerven zien we dat het aantal gezinnen met jonge kinderen in dit deel van het centrum stijgt”, zegt Jeroen Nusteling (directeur SDK kinderopvang). SDK kinderopvang ziet de uitbreiding op deze locatie daarom als een mooie toevoeging van haar locaties in Dordrecht. “De locatie is goed bereikbaar vanuit de omgeving en zal een echte buurtfunctie gaan spelen”.

Op de begane grond neemt SDK kinderopvang haar intrek, samen met de Regenboogschool van H3O. Bij SDK kinderopvang staat het plezier van kinderen op nummer één! Ieder kind heeft van nature de drang om zich spelenderwijs te ontwikkelen en daarom bieden wij hen een kansrijke speelomgeving. Je kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang, bij zevenentwintig locaties in Dordrecht en twee in Oud-Beijerland. De kinderopvang onderscheidt zich als lokaal familiebedrijf door innovatie en ontwikkeling van haar beleid, medewerkers en locaties.

Zie ook:

Lees meer over:

kinderopvang sdk volt
Deel dit bericht met je vrienden!