Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Santa On Tour verrast ruim 80 Dordtenaren

12 december 2020 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Als gevolg van de corona crisis gaat de Rotary SantaRun dit jaar helaas niet door. Maar een positief signaal is hard nodig in deze moeilijke tijd. Daarom heeft Rotary Club Dordrecht dit jaar Santa On Tour georganiseerd.

Santa On Tour heeft in de afgelopen weken via de website veel wensen binnengekregen van inwoners van Dordrecht. Dit kon een eigen wens zijn of een wens voor iemand anders.  Uit alle wensen heeft de organisatie een selectie gemaakt van maar liefst drieëndertig wensen en deze mensen zijn vandaag verblijd met een bezoek van heuse Santa’s die de wensen in vervulling hebben laten gaan. In totaal zijn er meer dan 80 Dordtenaren heel erg blij gemaakt.

De actie is mogelijk gemaakt door Dordtenaren die een ander iets gunden en daarom een wens instuurden, door alle vrijwilligers die hebben meegewerkt en natuurlijk al onze sponsoren en donateurs.

Wensen
De wensen die zijn ingediend en die vandaag zijn gerealiseerd, zijn zeer divers en allemaal bijzonder: een geadopteerde dochter die haar ouders wil verrassen met een kerstpakket als dank voor hun goede zorgen, maar dit zelf niet kan bekostigen; een stadgenoot die, na moeilijke jaren, aan het opkrabbelen is en een fiets nodig heeft; een vader die een keer met zijn vrouw en kinderen naar een restaurant en de bioscoop wil gaan, of een dame die haar vriendin wil bedanken voor de mantelzorg die ze wekelijks van haar ontvangt.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!