zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Politie houdt men en vrouw aan na drugs deals

18 september 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Op donderdag 16 september 2021 heeft er in Dordrecht een drugsactie plaatsgevonden. Tijdens deze actie werden er diverse deals gezien door politie agenten. De kopers van de verdovende middelen zijn aangehouden en zullen worden gehoord op het politiebureau. De dealer, een 22-jarige man uit Dordrecht, is hierna direct samen met een 21-jarige vrouw uit Zwijndrecht aangehouden in een voertuig en overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht. Daar zal de recherche de zaak verder in behandeling nemen.

Tegen de persoon die verdacht wordt van het dealen in verdovende middelen zal ook een last onder dwangsom opgemaakt worden. Dit middel wordt door de gemeente ingezet om onder andere het handelen in verdovende middelen tegen te gaan. De gemeente legt bij de verdachte een dwangsom op van €5.000,-. Bij elke overtreding zal de gemeente dit bedrag verhogen met €5.000,- met een maximum van €20.000,-.
Het voertuig is door de politie in beslag genomen. De officier van justitie beslist of de auto verbeurd verklaard wordt.

Lees meer over:

drugs aanhouding drugsdealer
Deel dit bericht met je vrienden!