donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

De Gravenhorst Dubbeldam

Overdracht sleutels wijkcentrum in de Gravenhorst vrijdag 8 oktober een feit

7 oktober 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Stichting de Troubadour is vanaf vrijdagmiddag 8 oktober (15:00 uur) de nieuwe huurder van het activiteitencentrum in Dubbeldam op de begane grond van de Gravenhorst. Dat houdt in dat de sleutels zijn overgedragen.

Deze mededeling staat in een brief van het bestuur van de Gravenhorst aan de bewoners van het wooncomplex en aan betrokken Dubbeldammers.

Het tijdperk van wijkcentrum de Gravin is hiermee afgesloten, aldus de brief.

De opzet is om alle vaste activiteiten in het wijkcentrum te laten doordraaien. In de brief wordt gesteld dat het nog wel inspelen zal zijn op de nieuwe situatie.

Voorzitter van de nieuwe rechtspersoon de Troubadour, GertJan Kleinpaste, zal spreekuur gaan houden in het centrum elke dinsdag- en vrijdagmiddag van 14 tot 15 uur.

Volgens de brief is het de opzet om van het wijkcentrum een gezellig en levendig activiteitencentrum te maken.

In de mededeling wordt nauwelijks ingegaan om het verleden. Er wordt wel gesteld dat er met de huurder de Gravin, die de sleutels inlevert, een lang lopend juridisch conflict is geweest.

In Dubbeldam zijn de mening over de afronding van het tijdperk De Gravin verdeeld. In elk geval wil de nieuwe stichting gewoon zorgen voor een activiteitencentrum.

Lees meer over:

gravenhorst sleutels
Deel dit bericht met je vrienden!