donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

1911 - 2021: Jubal 110 jaar

Oud-voorzitter JUBAL - Wim van Bezooijen - al 85 jaar (!) lid van de 110 jaar bestaande vereniging

8 mei 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Jubal huldigde deze week WIM VAN BEZOOIJEN. Hij is een icoon in de geschiedenis van de vereniging, die in 1911 begon. De muziekgeschiedenis is uitzonderlijk voor Dordrecht. Daarom stond het Jubal zoals het in het begin op straat was, ook op het eerste affiche van de Dordtse Historische Kalender, die in januari 2011 werd gepresenteerd. Zo werd het eeuwfeest luister bijgezet

Jubal maakt de huldiging van Wim van Bezooijen op de volgende wijze bekend:

 

Onze oud-voorzitter Wim van Bezooijen vierde eerder dit jaar zijn 85-jarig lidmaatschap van Jubal. Op de eigenlijke datum weerhielden de Covid-19 maatregelen ons ervan hem met een bezoek te verblijden. 
Voorzitter Hans Kloppert en secretaris Leanzethe van Maaren konden Wim onlangs gelukkig toch op een mooie zonnige middag bij verzorgingstehuis De Zeven Schakels in Zevenbergen bezoeken om hem namens de vereniging een boeket en een prachtige oorkonde voor zijn jubileum te overhandigen.

Als kers op de taart brachten we Wim ook het heuglijke nieuws dat hij tot ere-voorzitter van onze vereniging benoemd is. Speciaal hiervoor is een gouden speld van het JD logo gemaakt.
Wim was bijzonder verrast en geëmotioneerd door deze onderscheiding en dankt de gehele vereniging hartelijk.

Proficiat Wim !

Lees het uitgebreide interview met Wim van Bezooijen in de nieuwste Jubal Flitsen. Je vindt hier ook een link naar de video van het volledige interview.

Lees meer over:

jubal 1911
Deel dit bericht met je vrienden!