woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe kansen voor jongeren tijdens online festival SHOUT OUT

8 juni 2021

DORDRECHT - Op donderdag 10 juni vindt de eerste editie van het kleinschalige online festival SHOUT OUT plaats. Het festival, dat live wordt gestreamd vanuit Bibelot in Dordrecht, biedt een podium aan aanstormend urban talent. SHOUT OUT begint om 19.30 uur en is gratis te volgen via Twitch.

Tijdens SHOUT OUT geven de talenten een showcase van ongeveer tien minuten. De artiesten die het podium beklimmen, zijn onder meer Oussi B, Shevani, Cooking Swag, DJ Newtune, Mayvision, SuperIsha, D-Drecht Planet en YD de Herder. De avond wordt afgesloten door DJ Rockafellababe, bekend van Vunzige Deuntjes. Het festival is tussen 19.30 en 22.00 uur live te volgen via Next Up TV: https://www.twitch.tv/next_up_tv.

Voor jongeren, door jongeren
Het initiatief voor Next Up TV is in coronatijd tot stand gekomen. Sandra van Eck van jongerenwerk R-Newt: “Jongeren missen het uitgaan en festivals enorm. Om ze in hun huiskamer toch een vette muzikale beleving te bieden, zijn we Next Up TV gestart. Op Twitch streamen we games, muziek en festivals, waaronder nu dus SHOUT OUT.” Voor de deelnemende talenten is het een kans hun muzikaliteit te tentoonstellen, terwijl ze er andere jongeren een gezellige tijd in de eigen huiskamer mee bezorgen. Ook de presentatie, moderatie, voorbereidingen en promotie zijn in handen van jongeren. Voor jongeren, door jongeren dus!

Wekelijks programma op Twitch
Het enthousiasme over Next Up TV is groot. “We willen tijdens en na de zomervakantie verder met een wekelijkse programmering. Zo kan je straks iedere donderdagavond van muziek genieten op ons kanaal”, aldus Sandra.

 

Lees meer over:

jongeren online festival
Deel dit bericht met je vrienden!