zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Molen tijdens Dordts Kunstrondje geopend voor expositie van KuNZtbloemen

29 november 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Als de regels niet veranderen vóór die tijd, dan is Molen Kyck over den Dyck zondag 5 december a.s. als onderdeel van het Dordts Kunstrondje geopend voor een expositie van KuNZtbloemen. Dan zullen bloemstylist Nelleke Nagtegaal en fotograaf Saskia Koot eigen werken tonen. KuNZtbloemen combineert de vaardigheden van twee professionals van bloemsierkunst en artistieke fotografie. 

Niets is zo persoonlijk als kunst, is de filosofie van Nelleke Nagtegaal en Saskia Koot. Je moet het voelen, het moet je raken en het moet bij je passen. “Daarom vinden we het belangrijk om samen met de klant te kijken naar wat het beste aansluit bij zijn of haar wensen. En welk materiaal het beste past bij het beeld dat hen raakt. We willen klanten graag de perfecte aanvulling voor hun interieur of exterieur geven. Ons werk is zeer divers maar alle kunst heeft één ding gemeen: de bijzondere kracht van de combinatie van bloemsierkunst en fotografie.”

De expositie in de Kyck over den Dyck is 5 december toegankelijk van 12:00 tot 17:00 uur; een mondkapje en ‘anderhalve meter’ zijn verplicht en er is een looproute.

Deel dit bericht met je vrienden!