maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Mantelzorgwaardering 2022: een bedankje voor Dordtse mantelzorgers

7 oktober 2021

DORDRECHT - Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen met veel liefde en aandacht, langdurig en onbetaald voor een ander. Als dank daarvoor schenkt de gemeente Dordrecht hen jaarlijks  een mantelzorgwaardering. Voor 2022 is dit een gratis Dordtpas voor mantelzorgers met daarop een tegoed van € 75,-. Om dat het ook voor mantelzorgers een moeilijke tijd is ontvangen zij in 2022  € 25,- extra tegoed op de pas.

Mantelzorgers van 18 jaar of ouder, die dit jaar langer dan drie maanden en/of meer dan acht uur per week mantelzorg verleenden aan een inwoner van Dordrecht, kunnen nu de mantelzorgwaardering 2022 aanvragen.

Aanmeldformulier

De waardering wordt, namens de gemeente Dordrecht, uitgereikt door MEE Mantelzorg.

Het aanvraagformulier mantelzorgwaardering 2022 is te vinden op de website meemantelzorg.nl (selecteer Dordrecht). Na het downloaden en het invullen van het aanvraagformulier kan het formulier retour naar MEE Mantelzorg. Wordt de aanvraag voor 30 november ingediend, dan ontvangen mantelzorgers uiterlijk 31 december een persoonlijke vouchercode waarmee zij de Dordtpas gratis kunnen aanvragen. Met de Dordtpas voor mantelzorgers kan er vanaf 1 januari 2022 genoten worden van leuke acties, kortingen, voordelen, uitjes en services.

Informatie

De aanvraag mantelzorgwaardering 2022 kan alleen in behandeling genomen worden als het aanvraagformulier volledig is ingevuld en is voorzien van een handtekening van zowel de mantelzorger als van degene die de zorg ontvangt.

Voor informatie over de mantelzorgwaardering, neem contact op met MEE Mantelzorg via 

E waarderingdordt2022@meemantelzorg.nl of  T 078 206 32 02. Meer informatie is te vinden op de website www.meemantelzorg.nl.

Lees meer over:

mantelzorg waardering
Deel dit bericht met je vrienden!