zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Leden Beter voor Dordt (BVD) verdedigen in verklaring de "waarheid" rond interne democratische besluitvorming na afsplitsing

23 juli 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Op de website van Beter voor Dordt (BVD) staat een verklaring van leden van de partij, die zeggen het nieuws van het vertrek van zes van de BVD-raadsleden uit de media te hebben vernomen. De verklaring voor Dordrecht zou een bijdrage moeten zijn nadat in de media ook de roep om waarheid heeft geklonken.

De verklaring omtrent de waarheid lijkt vooral een reactie te zijn op een nieuwsbericht op de website van RTV Dordrecht. ''De zes bij Beter Voor Dordt opgestapte raadsleden zijn verontwaardigd over de reactie op hun vertrek van hun voormalig fractieleider. “Dave (David) Schalken moet wel de hele waarheid vertellen,'' zegt raadslid Loudy Nijhof.

Zaterdag tussen 12 en 1 uur komen de zes opstappers aan het woord bij de politieke stamtafel van Ben Corino (Studio De Witt) op RTV Dordrecht radio. Er is ook een  interview te horen met het overgebleven fractielid en fractie voorzitter David Schalken.

Lees meer over:

democratie david
Deel dit bericht met je vrienden!