vrijdag 30 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kunstmin start kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen

16 juni 2021

DORDRECHT - Op vrijdag 18 juni start de kaartverkoop voor theaterseizoen 2021/2022.
 
Sinds vandaag, dinsdag 15 juni is het programma alvast online gepubliceerd en te bekijken op www.kunstmin.nl/programma. Aankoop is mogelijk vanaf 18 juni. 
Allereerst gaan alle voorstellingen die in 2021 te bezoeken zijn én een selectie uit de highlights uit voorjaar 2022, in de verkoop. De verkoop van de overige voorstellingen start later.

Spectaculaire musical Titanic.
Kunstmin is ontzettend blij de deuren weer te kunnen openen. We zijn er bovendien trots op dat we in deze tijd weer zo’n divers programma kunnen presenteren. 

Er staan geweldige cabaretiers, musicals, shows, theaterconcerten, jeugd- en familievoorstellingen en toneel- en dansvoorstellingen op het programma. Zo staat de spectaculaire musical Titanic met vijfentwintig man sterke topcast en liveorkest op de agenda, maar ook de familiemusical Belle en het Beest; komen de cabaretiers Jandino Asporaat en Richard Groenendijk en Tineke Schouten voorbij en zijn er weer volop theaterconcerten zoals van Nick & Simon, Racoon, OG3NE en Nielson. Ook Simone Kleinsma, John van Eerd, Igone de Jongh en Scapino Ballet Rotterdam maken hun opwachting. 
 
Gezien de COVID-19 voorzorgsmaatregelen kunnen in eerste instantie nog niet alle beschikbare tickets worden aangeboden. De theaterliefhebber kan zich het beste nu alvast verzekeren van een plaats door nu te boeken. Op het moment dat de maatregelen verder versoepelen, schaalt Kunstmin het aantal te verkopen kaarten op.

Ook in juni en juli zijn al volop voorstellingen te bezoeken www.kunstmin.nl/programma
 

Lees meer over:

kaartverkoop kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!