donderdag 4 maart 2021

Alles over Dordrecht

Archieffoto

Kunstmin is blij dat zij vanaf donderdag 19 november weer de deuren van de Schouwburg en het Energiehuis kan openen voor bezoekers

19 november 2020

DORDRECHT - Kunstmin ontvangt vanaf donderdag 19 november weer publiek tot maximaal 30 personen per zaal, in de Schouwburg en het Energiehuis. Kunstmin is blij bezoekers, juist nu, de mogelijkheid te bieden er letterlijk op ‘uit’ te kunnen en op volledig veilige afstand elkaar live te ontmoeten en te kunnen genieten van kunst en cultuur. Kunstmin doet er bovendien alles aan om juist nu nieuwe programma’s te bieden die wél mogelijk zijn.  

Ketel 1 Installaties: Elke maand door de week overdag en ’s avonds videokunst of performances

De producties Ketel 1 Installaties en het nieuwe expeditiefestival Wanderlust (in samenwerking met Bibelot) zijn goede voorbeelden van nieuwe programma’s voor maximaal 30 bezoekers, die Kunstmin organiseert in het Energiehuis. Voor het festival Wanderlust zijn sinds vandaag weer nieuwe tijdslots beschikbaar, nadat de eerste twee tijdstippen eerder al waren uitverkocht.

‘Ketel 1 Installaties’ is recentelijk gestart door Kunstmin in het Energiehuis. De bezoeker kan de installatie door de week overdag of in de avond bezoeken. Tot en met 2 december stap je met de video-installatie Int/Ext even in een andere wereld. Je zit 30 minuten, op veilige afstand van elkaar, in het donker, en wordt meegenomen in een meeslepend verteld familieverhaal, met behulp van prachtige foto’s en een sfeervol geluidsdecor.    

Kunstmin gaat door met het ontwikkelen van bijzondere programma’s voor de regio, live en via livestream voor bedrijven en organisaties. Uiteraard steeds volledig coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Live producties in december

Juist nu pakt Kunstmin uit met meerdere kerstspecials. Zoals de vrolijke muzikale kerstvoorstelling voor de hele familie, dit jaar onder de naam ‘Wintervuur’. De voorstelling vindt plaats rond de kerstdagen in Schouwburg Kunstmin op 24, 26 en 27 december. Het wordt een vrolijke, eigentijdse kerstshow met acteurs, een koor, live muziek, verhalen, gezelschapsspellen, veel liefde én een hoopvolle blik naar de toekomst.

Ook is er evenals voorgaande jaren een muzikale voorstelling van Marjolein Meijers in de maak met verhalen, muziek en bijzondere gasten.

Tickets

‘Ketel 1 Installaties’ kan worden geboekt via www.kunstmin.nl Over de kerstspecials ‘Wintervuur’ en de muzikale show met Marjolein Meijers maakt Kunstmin zeer binnenkort meer bekend. 

Lees meer over:

energiehuis bezoekers kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!