maandag 25 januari 2021

Alles over Dordrecht

Kunstmin bezorgt 2020 extra kerstmagie met kerstproductie ‘Wintervuur’ 

27 november 2020

DORDRECHT - Op donderdag 24, zaterdag 26 en zondag 27 december naar de Schouwburg? Kerst vier je samen, feestelijk en safe bij Kunstmin met de vrolijke kerstvoorstelling voor de hele familie: Wintervuur. Een eigentijdse kerstshow met acteurs, een koor, grappen, verhalen, gezelschapsspellen, romantiek én een hoopvolle blik naar de toekomst. Een verhaal vol warmte en wintervuur. 

Juist nu is het tijd voor een extra vrolijke muzikale feelgoodshow met kerstmagie voor de hele familie. Kunstmin presenteert met trots in de Grote Zaal van de Schouwburg een live kerstproductie met professionele acteurs en gepassioneerde amateurspelers en -muzikanten uit de hele regio. Natuurlijk op 1.5 meter, boordevol sfeer, en nog sprankelender en intiemer dan voorgaande jaren. 

Feelgood kerst met ‘Wintervuur’
‘Wintervuur’ vertelt het verhaal van de twee jonge kerstfanaten Jack en Alice. Samen met de kerstman zetten zij het beste kerstfeest ooit op touw en zijn ze vastbesloten daarbij het c-woord te vermijden. Maar intussen aarzelt de kerstman of hij kan komen opdagen. Gezien het virus begeeft hij zich op dit moment nog steeds niet zo graag onder de mensen. Zijn trouwste fans Jack en Alice staan voor de uitdaging er zonder ‘die ouwe’ toch een feest van te maken. Gaan het hen lukken het kerstfeest, en daarmee ook het jaar 2020, te redden?

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar
‘Wintervuur’ speelt op donderdag 24 december om 16.00 uur & 19.30 uur, zaterdag 26 december (Tweede Kerstdag) om 14.00 uur & 16.00 uur en ook op zondag 27 december om 14.00 uur & 16.00 uur. Kaarten à € 12,50 p.p. zijn vanaf dit moment verkrijgbaar via www.kunstmin.nl/programma. N.B.: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

‘Wintervuur’ ook via livestream te zien in woonzorghuizen in de regio
Dit jaar neemt Kunstmin het initiatief om de kerstproductie live uit te zenden vanuit de Grote Zaal naar geïnteresseerde woonzorghuizen in de regio. Dit omdat kunst en cultuur juist in deze tijd verbinding, sfeer en troost kan brengen. Met deze kerstproductie bezorgen we niet alleen onze bezoekers, maar ook degenen die de deur niet uit kunnen, graag een fijn kerstgevoel. De eerste aanmeldingen van belangstellende huizen stromen binnen!
 

Lees meer over:

kunstmin wintervuur
Deel dit bericht met je vrienden!