zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Kom erbij! Online Open dag Da Vinci College zaterdag 21 november

13 november 2020

DORDRECHT - Zaterdag 21 november van 10:00 tot 14.00 uur is de Online Open Dag van het Da Vinci College. Wil je meer weten over een specifieke mbo-opleiding? Er achter komen welke mbo-opleiding bij jou past? In gesprek met studenten, docenten of loopbaanadviseurs? Kennis maken met bedrijven om werken en studeren te combineren? Kom dan kennis maken.

Graag had het Da Vinci College geïnteresseerden ‘echt’ ontvangen op de 18 verschillende locaties. Maar jammer genoeg kan dat nu niet. Dus worden online de deuren wagenwijd open gezet. Zodat op een veilige manier kennis kan worden gemaakt en de juiste vervolgopleiding kan worden gekozen.

Wat past bij jou?
Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden we het allerbelangrijkste. We zijn best groot, maar door kleinschalige lesgebouwen, merk je daar niet zo veel van. Wat je wél merkt is dat je leert door te doen; want we werken veel samen met bedrijven en organisaties uit de regio. En bieden we jou de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt. Op de momenten dat je het nodig hebt.

Je leert voor een beroep
Het middelbaar beroepsonderwijs is anders dan het vmbo. Je leert in het mbo echt voor een beroep. Daarom werken we nauw samen met bedrijven. Vind je het leuk om naar school te gaan? Of leer je juist liever in de praktijk? Alle twee kan, je kunt voltijd of deeltijd studeren. Bij voltijd studeer je vier tot vijf dagen per week en bij een deeltijdopleiding werk je en daarnaast studeer je 1 dag per week.

Leer Da Vinci kennen online
Tijdens de Online Open Dag kun je sfeer proeven, alles te weten komen over een specifieke opleiding, in gesprek met docenten, studenten en loopbaanadviseurs. En kennis maken met bedrijven in de regio.
•    Opleidingsvoorlichtingen
Maar liefst 43 opleidingen geven een online voorlichting van max 45 minuten per keer. Bij de aanmelding kan de bezoeker aangeven in welke opleidingen hij/ zij geïnteresseerd is. Tijdens de voorlichting kom je erachter welk beroep je kunt doen met een specifieke opleiding, welke vakken er worden gegeven, met welke bedrijven en organisaties er wordt samengewerkt. En op welke locaties de opleiding kan worden gevolgd.
•    In gesprek met studenten
Wie kunnen beter vertellen hoe het is om bij het Da Vinci College te studeren dan de studenten zelf? Bezoekers kunnen in gesprek met studenten via een videochat.
•    Bedrijvenmarkt
Werken en studeren tegelijkertijd. Dat kan. Tijdens de Online Open Dag zijn bedrijven en organisaties uit de regio aanwezig op een virtuele markt. Dit zijn werkgevers waar je direct aan de slag kunt en een deeltijdopleiding volgt en zo je mbo-diploma behaalt. 
•    Studie-advies
Advies over het maken van de juiste studiekeuze? Studieloopbaanadviseurs gaan via een videochat in gesprek met bezoekers.
•    Leer Da Vinci kennen
Naast het leren kennen van een specifieke opleiding is het ook van belang om de sfeer te proeven. Daarom is er een videoprogramma die jou meeneemt in de wereld van Da Vinci, gluren bij locaties, interviews en panelgesprekken met studenten.

Da Vinci College 
158 verschillende mbo-studies biedt het Da Vinci College aan. Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Ook niveau 1 biedt het Da Vinci College aan, dit zijn de startopleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist. 

Da Vinci College vind je op 18 verschillende locaties, met vestigingen in Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Beijerland, Wijk en Aalburg en Zwijndrecht.

Kijk voor meer informatie op www.davinci-open.nl.

Lees meer over:

Open Dag online da vinci college
Deel dit bericht met je vrienden!