woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Jona (12) en Daniël (12): Bron foto: William Rutten

Jonge bouwers Jona en Daniël schitteren in de speciale Kids aflevering van LEGO Masters

11 mei 2021

DORDRECHT - Al weken kijken miljoenen mensen elke zaterdag naar LEGO Masters en als de finale aanstaandes zaterdag is geweest, dan nemen zes kinderduo’s het tegen elkaar op in LEGO Masters Kids. Deze kleine bouwers verrassen iedereen met hun bijzondere en mooie bouwwerken. De sterren van deze speciale aflevering zijn kinderen tussen de 7 en 12 jaar die tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel LEGO Masters Kids 2021. Presentator Ruben Nicolai zal deze speciale Kids variant presenteren en natuurlijk is Brickmaster Jonathan ook van de partij om de bijzondere creaties van deze briljante jonge bouwers te beoordelen.

In deze special gaan de duo’s eerst terug naar het verleden en vervolgens gaan zij naar de toekomst en wat zijn de kleine bouwers hier blij mee! We zien de creatieve en de technische kant van de kids. Deze jonge bouwers mogen zeker niet onderschat worden en blazen iedereen, waaronder de Brickmaster, omver. Na het succes van de twee LEGO Masters seizoenen en de bijzondere kerst-aflevering, is de eenmalige LEGO Masters Kids bij RTL 4 te zien op zaterdag 15 mei om 20:00 uur bij RTL 4.

Jona en Daniël
Jona (12) en Daniël (12) uit Dordrecht doen ook mee aan deze LEGO Masters Kids bij RTL 4 en zijn al sinds groep drie beste vrienden. Zij bouwen elke week minimaal 1 keer samen en maken de vetste creaties. Jona bedenkt meestal een idee en Daniël werkt vervolgens aan de details. Het duo bouwt de afgelopen twee jaar alleen nog maar creaties vanuit hun eigen fantasie. Hun droom was meedoen aan LEGO Masters en zoals Jona zei: ‘’Meedoen aan LEGO Masters Kids is een kleine stap voor de mens maar een grote stap voor Jona en Daniël.”

LEGO Masters Kids is op 15 mei eenmalig te zien om 20.00 uur bij RTL 4. 

Foto: William Rutten

Lees meer over:

bouwers LEGO
Deel dit bericht met je vrienden!