zaterdag 24 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Jong en oud ontmoeten elkaar tijdens buurtdiner bij Resto VanHarte

23 september 2020

DORDRECHT - Buurtdiner voor jong en oud zorgt voor verbinding en contact tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. In dit kader organiseren Maggi en Resto VanHarte deze week in samenwerking met ontmoetingsplatform Go mingle speciale buurtdiners voor jong en oud. Buurtgenoten genieten hier van een betaalbaar driegangendiner inclusief een heerlijke Maggi-soep. In Dordrecht vindt het buurtdiner plaats op vrijdag 2 oktober in Het Polderwiel op Dudok-Erf 58. Naast de gasten van Resto VanHarte en de leden van Go mingle is iedereen van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!

Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) Inloop is om 17.00 uur. Het diner start om 17.30 uur. Bijdrage is acht euro. Sociale minima betalen vijf euro. Naast de Maggi-ontmoetingsdiners organiseert Resto VanHarte nog vele andere activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Kijk op www.ikkookvanhartevoorjou.nl voor een activiteit bij jou in de buurt. 

Resto VanHarte en Maggi
In 2019 organiseerden Maggi en Resto VanHarte voor het eerst buurtdiners tijdens de Week tegen Eenzaamheid. De diners waren een groot succes: jong en oud genoten samen van een heerlijk diner inclusief Maggi-soep. Om nog meer jongeren te bereiken sluiten zij dit jaar de handen ineen met Go mingle. Toen Resto VanHarte haar buurtrestaurants in Dordrecht moest sluiten vanwege het coronavirus startten de organisaties samen de actie ‘Ik kook VanHarte voor jou’. Hierbij werden mensen opgeroepen om een extra portie van hun (lievelings)maaltijd te koken voor een ander. Resto VanHarte koppelde hen vervolgens aan vaste gasten die hun wekelijkse resto-avond moesten missen. Vele mooie matches tussen buurtgenoten waren het resultaat. Met de acties tijdens de Week tegen Eenzaamheid 2020 continueren Resto VanHarte en Maggi hun samenwerking om eenzaamheid in Nederland tegen te gaan. 

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt. 

Zie ook:

Lees meer over:

resto van harte burtdiner
Deel dit bericht met je vrienden!