woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Jaarvoorraad frikandellen winnen? Dat kan met de Frituurloop in Dordrecht

17 mei 2021

DORDRECHT - Op 5 & 6 Juni wordt de ‘Frituurloop’ in Dordrecht georganiseerd i.s.m. en 5 cafetaria’s; Snacken, drankje doen en al die calorieën eraf wandelen met een prachtig tochtje door de Stad. Daarnaast krijg je bij elke cafetaria een quizronde en maak je kans op frituurprijzen met als klapper een jaarvoorraad aan frikandellen.

Support your locals
Iedereen die houdt van een leuke wandeling en een lekkere snack kan meedoen aan de Frituurloop. Onder het motto #supportyourlocals is er een route uitgezet van ongeveer zes kilometer langs de beste cafetaria van de stad om zo overal een steentje bij te dragen. Bij elke cafetaria kun je een andere snack halen en krijg je een formulier met quizvragen waarmee je verschillende prijzen kunt winnen. Met als hoofdprijs: een jaarvoorraad aan frikandellen.

Informatie
De Frituurloop heeft beide dagen twee shifts. De eerste shift start om 12:00 uur en de tweede shift start om 15:00 uur. Opgeven kan via https://www.defrituurloop.nl . Vanwege de maatregelen omtrent corona is er momenteel een maximum van twee personen per aanmelding.

’Frituurloop’ vindt plaats rondom het centrum van Dordrecht. De wandeling incl. quiz en korting op de snacks en drankjes kost € 4,00 per deelnemer.
 

Lees meer over:

frikandellen frituurloop
Deel dit bericht met je vrienden!