Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Jaarlijkse BBQ bijeenkomst DOV goed bezocht

10 september 2021 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Op donderdag 9 september werd de jaarlijkse barbeque bijeenkomst van de DOV georganiseerd op het terras van het Postiljonhotel.

De bijeenkomst werd goed bezocht door ruim 125 leden en introducées. Bij de ingang werd een bewijs van vaccinatie of een negatieve coronatest gevraagd, zodat men tijdens het evenement vrij in contact kon teden met anderen.

Burgemeester Kolff hield een inspirerende toespraak, waarin hij de Dordtse ondernemers complimenteerde men hun doorzettingsvermogen en inventiviteit tijdens de coronacrisis. Ook gaf hij aan dat de gemeente Dordrecht graag goede contacten met de DOV en ondernemers houdt.

Er was ook nog een verrassing voor twee oud-bestuursleden van de DOV, namelijk Anneke Maagdenberg en Rob Kooijman. Zij werden benoemd tot erelid van de DOV en ontvingen een mooie broche.

Aan het eind van de avond werd nog een loterij gehouden met mooie prijzen. De opbrengst van de loterij bedroeg ruim € 2500,- en komt ten goede aan Dordrecht Zuid-Afrika en voor ondersteuning van sociale projecten in Dordrecht.

Klik hieronder voor een mooie fotoreportage van Wim van de Pol:

Zie ook:

Lees meer over:

dov barbeque
Deel dit bericht met je vrienden!