dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

“Ik verdrink” - Een nieuw boek van Johan van Breugel

24 juli 2020

DORDRECHT - Het boek “Ik verdrink” is een persoonlijk verhaal over een zware periode in het leven van Johan van Breugel. Het gaat over een periode van gediagnosticeerde depressie. Nu jaren later heeft hij het verhaal zo beeldend mogelijk beschreven. Het is een persoonlijk verhaal en geschreven vanuit de ‘ik-vorm’. Dit zorgt ervoor dat je middels dit boek in de ervaringen en gevoelens van Johan kruipt.

Hij probeert middels dit boek een drietal doelen te bereiken: Mensen helpen die zelf in een zeer donkere periode zitten. Dit door een stuk herkenning te bewerken en een ervaring te schetsen die positief afloopt. Inzicht verschaffen in hoe een depressie ervaren kan worden en wat het eigenlijk is. Dit om mensen die bekenden hebben die kampen met een depressie een beter beeld te geven van wat er om kan gaan in iemand. Het taboe helpen doorbreken dat ligt rondom depressie en andere psychologische ziektebeelden.

‘Ik verdrink’ (62 pagina’s, ISBN: 9789403601588) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Mijnbestseller.nl. Het boek heeft een verkoopprijs van €12,50.

Over Johan van Breugel
Johan van Breugel is een groot fan van schrijven en heeft een hart voor mensen. Met dit boek combineert hij deze twee zaken door zijn persoonlijke verhaal aan het papier toe te vertrouwen. In een zware en duistere periode heeft hij ervaren dat het moeilijk was om met het probleem naar buiten te komen, terwijl het herstel pas echt kon beginnen middels hulp van buitenaf. Email: johanvbreugel@gmail.com Website: http://lettersoflife.nl

Lees meer over:

ik verdrink johan van breugel
Deel dit bericht met je vrienden!