woensdag 12 mei 2021

Alles over Dordrecht

Ideeën voor de stad pitchen tijdens Pitch Night Dordt

8 maart 2021 (door Ton Vermeulen)

DORDRECHT - Op 11 maart is de Pitch Night Dordrecht. Hier kun je een idee voor de stad presenteren aan een jury. Het is voor alle jongeren van 14 tot en met 27 jaar. Het pitchen gebeurt online. Voor de winnaars is er een bedrag van 1000 euro en persoonlijke coaching door het jongerenwerk, om je toffe plan werkelijkheid te maken.

Ideeën kunnen van alles zijn: het ontwerpen van een kledingcollectie van plastic, het opzetten van een drive-in bioscoop, een boodschappendienst voor ouderen, een eigen podcast-serie.

Het idee voor de Dordtse Pitch Night is geboren vanuit de behoeften van jongeren iets te willen doen, maar het gezien de omstandigheden momenteel niet kunnen. Jongerenwerker Ruud van Oeveren: “Jongeren hebben superveel goede ideeën over wat er beter kan in Dordrecht. Al die creatieve ideeën geven we met de Dordtse Pitch Night graag een steuntje in de rug.”

Idee presenteren
Op 11 maart kun je van 19.00 tot 21.00 uur je idee presenteren aan een deskundige jury, bestaande uit vooraanstaande Dordtse ondernemers. Meld je aan door een mailtje te sturen naar ruud@r-newt.nl. Ook jongeren of ouders die als toeschouwer aanwezig willen zijn bij de digitale bijeenkomst, graag even aanmelden.

 

Lees meer over:

pitch night
Deel dit bericht met je vrienden!