zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Hoofdgast Studio de Witt: Jos Hubens, voorzitter Vereniging De Binnenvaart.

23 juli 2021

DORDRECHT - Ben Corino zaterdag 24 juli met hoofdgast Jos Hubens, voorzitter Vereniging De Binnenvaart.

11.00-12.00u De actualiteiten

Interview met uit dordrecht afkomstige polstok hoogspringer Rutger Koppelaar die door corona momenteel in quarentaine zit. En zijn droom, deelname aan de Olympische Spelen Tokio, in duigen ziet vallen. Hoe is het nu met hem?

Reactie Qbuzz op het interview dat studio De Witt vorige week zaterdag had met een Dordtse buschaufeur en ondernemingsraadlid over de onveiligheid van de bussen door falend klimaatsysteem waardoor de ramen te pas en onpas beslaan en dat sommige bussen uit zichzelf starten en soms gaan rijden.

De Dordtse Jazz Sociëteit  (DJS) komt met haar nieuwe programmerng uit.

Merel Meijers Dichter van Dienst

12.00u-13.00u De Politieke Stamtafel

Deze week barstte de bom bij de grootste partij in de gemeenteraad Beter Voor Dordt. Zes van de zeven fractie leden stapten uit de fractie en partij. Aanleiding is de opvolging van vertrekkende Beter Voor Dordt wethouder Piet Sleeking. Bestuur, fractie en ledenraad rolden over elkaar heen en kwamen er niet uit. Beter Voor Dordt bezet op dit moment twee van vijf wethouderzetels in de coalitie met de VVD, CDA en CU/SGP.  Aan de politieke stamtafel gaat Corino het gesprek aan met de zes vertrokken fractieleden en is er het interview te horen met het overgebleven fractielid en fractie voorzitter David Schalken

Deel dit bericht met je vrienden!