zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Het moederbedrijf van Miss Etam failliet verklaard, winkels blijven open

10 augustus 2020 (door Ton Vermeulen)

DORDRECHT - Op 7 augustus is FNG Nederland failliet verklaard. Het moederbedrijf van Miss Etam, Expresso, Claudia Sträter, Steps en Promiss vroeg vorige week al uitstel van betaling aan. Volgens het bedrijf is een doorstart van de Nederlandse FNG-merken, of delen daarvan, nu kansrijker. De winkel van Miss Etam in Dordrecht, aan de Sarisgang 43 blijft open.

Miss Etam reageerde afgelopen vrijdag op het faillissement als volgt op hun facebookpagina: “Helaas is vandaag bekend geworden dat Miss Etam failliet is verklaard. Dit wil echter niet zeggen dat wij de deuren sluiten. Miss Etam blijft geopend. Zowel de winkels als de webshop. Toch kunnen we niet voorkomen dat er tijdelijk enkele veranderingen plaatsvinden, bijvoorbeeld dat de levering van je bestelling iets langer kan duren, het memberprogramma is stopgezet en dat je in de winkel alleen met pin kunt betalen.”

Een doorstart van een zo groot mogelijk deel van de Nederlandse merken is mogelijk. Daarvoor is er al overleg met een aantal geïnteresseerde bedrijven. Miss Etam: “Ondanks deze roerige tijd blijven we positief. We hebben het volste vertrouwen in een toekomst voor Miss Etam.”

Miss Etam bestaat al bijna honderd jaar. Ze levert stijlvolle betaalbare vrouwelijke mode.

In totaal werken er bij FNG 3000 mensen, waarvan 1000 in België. In Nederland gaat het om  103 winkels van Miss Etam.

Bron: retailtrends.nl

Foto google maps

Lees meer over:

failliet miss etam
Deel dit bericht met je vrienden!