zondag 11 april 2021

Alles over Dordrecht

Het laatste nieuws van SPUI93

26 februari 2021

DORDRECHT - Zoals u weet wordt SPUI93 per 31 maart opgeheven. In dit laatste bericht informeren ze u graag over het verdere verloop van een aantal van hun diensten.

Vrijwilligerspas
Stichting De Buitenwacht gaat vanaf 1 april 2021 de coördinatie van de Vrijwilligerspas van SPUI93 overnemen. De passen voor 2021 zijn in januari/februari door SPUI93 uitgereikt. Heb je vragen over de pas of wil je de pas nog aanvragen dan kun je vanaf nu contact opnemen met Sharmila Soekhram van De Buitenwacht (matchmaker@buitenwachtdordrecht.nl).

Drechtmatcht
Ook het beheer van Drechtmatcht komt per 1 april in handen van De Buitenwacht. Echter gaan jullie daar niets van merken. Drechtmatcht blijft online zoals jullie deze kennen. Ook voor vragen m.b.t. Drechtmatcht kun je bij Sharmila van De Buitenwacht terecht.

Op de hoogte blijven
Blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Vrijwilligerspas en Drechtmatcht? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Stichting de Buitenwacht via hun website www.buitenwachtdordrecht.nl en/of volg de Buitenwacht op Facebook.

De website van SPUI93 zal nog even in de lucht blijven. De social media pagina’s zullen worden verwijderd. Wil je in contact blijven met één van onze collega’s, voeg ons dan toe op LinkedIn.

Bedankt!
Rest ons niets dan jullie te bedanken voor je interesse in onze organisatie. Ook dankt SPUI93 via deze weg nogmaals alle leden, klanten, (oud-)collega’s, (oud-)bestuursleden en andere betrokkenen voor alle jaren inzet en vertrouwen.

Lees meer over:

nieuws spui93
Deel dit bericht met je vrienden!