donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Het kan weer: Winterkledingbeurs bij Jozua Dordrecht

17 september 2020

DORDRECHT - Dinsdag 29 september 2020 vindt in Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht de 1-2-3 euro kledingbeurs plaats. Van 9.00 tot 17.00 uur staan de deuren weer open. Deze halfjaarlijkse kledingbeurs is gratis toegankelijk voor iedereen die voor kleine prijzen een nieuwe najaar- en wintergarderobe wil aanschaffen. 

De beurs biedt een grote diversiteit aan kleding o.a. baby-, kinder-, dames-, en herenkleding, ook in een maatje meer en exclusievere merken. De nieuwe outfit kan ter plekke aangevuld worden met schoenen, laarzen, sportschoenen, tassen, mutsen, sjaals en sieraden. Er is gelegenheid om de kleding te passen.

Om het shoppen voor iedereen veilig te kunnen laten verlopen, zijn er een aantal maatregelen genomen. Er is bijvoorbeeld een aparte in- en uitgang en bij binnenkomst moeten de handen worden gedesinfecteerd. Ook wordt er deze beurs geen koffie geschonken en zijn er geen zitplaatsen beschikbaar. Aan de bezoekers wordt gevraagd om de nodige afstand te bewaren.

Tip: Wil je iemand een cadeaubon geven van onze kledingbeurs dan zijn deze te koop bij de kassa van de kledingbeurs of te bestellen via info@jozua.nl

De opbrengst van de beurs is bestemd voor de zendelingen en diaconie van Jozua. De overgebleven kleding gaat naar diverse goede doelen, o.a.de Kledingbank, Victory4All en Dorcas. 

Kleding kan worden ingeleverd op maandag 28 september van 09.00 tot 14.00 uur bij Evangelische Gemeente Jozua. Kijk voor meer informatie op www.jozua.nl 
 

Lees meer over:

jozua winterkledingbeurs
Deel dit bericht met je vrienden!