vrijdag 5 maart 2021

Alles over Dordrecht

Helft van kavels op logistiek bedrijventerrein DistriPark Dordrecht uitgegeven

12 november 2020

DORDRECHT - Van de ruim 67 hectare op DistriPark Dordrecht is op dit moment 50% uitgegeven. De bouw van het eerste pand startte afgelopen zomer en nog eens twee bedrijven beginnen de aankomende maanden met de bouwwerkzaamheden.

Voor de resterende kavels in fase 1 is nog niet alles uitgegeven maar er lopen gesprekken met een aantal partijen. De verwachting is wel dat iedereen medio volgend jaar gestart is met de bouw.

Maarten Burggraaf, wethouder economie gemeente Dordrecht: “De interesse is groot, en dat komt mede door de goede ligging en bereikbaarheid van het park maar ook door het duurzame karakter en het goede vestigingsklimaat hier in de regio.
Doordat fase 1 al zover is, kunnen de voorbereidende gesprekken voor fase twee en drie ook op korte termijn plaatsvinden.”

Alle nieuwe bedrijven voldoen aan het criterium dat ze minimaal 30 arbeidsplaatsen per hectare bieden. In totaal levert het terrein minimaal 1400 arbeidsplaatsen op. Burggraaf: ”De coronacrisis is voor veel mensen een zware tijd, juist daarom ben ik blij dat we hier door kunnen bouwen aan een bedrijventerrein dat veel nieuwe banen oplevert.”

https://distriparkdordrecht.nl/

Lees meer over:

kavels distripark
Deel dit bericht met je vrienden!