zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

GroenLinks Drechtsteden deelt complimenten uit

25 februari 2021

DRECHTSTEDEN - Politici en vrijwilligers van GroenLinks Drechtsteden gaan maandag 1 maart op pad om bloemen en iets lekkers te bezorgen bij personen en organisaties die de Drechtsteden een stukje groener of socialer maken. GroenLinks doet dit in het kader van Nationale Complimentendag.

Vorig jaar kregen Diverz (Zwijndrecht), Buurtgezinnen (Papendrecht) en Sammy Schakel (Dordrecht) een pluim. De dit jaar geselecteerde organisaties en initiatieven uit de Drechtsteden dragen bij aan een prettigere samenleving waarin iedereen mee kan doen. Ze zijn niet de enige, maar voorbeelden van een bredere groep die zich hiervoor inzet.

In deze tijd waarin COVID-19 een ieders leven sterk beïnvloed, is het ook voor maatschappelijke en duurzame initiatieven  moeilijk om in beweging te blijven. Dit geeft het de complimenten van 2021 een extra bijzondere lading; het is ook (juist) nu heel belangrijk dat er ruimte is voor sociale en duurzame initiatieven en de omstandigheden waarin personen en organisaties op dit vlak opereren zijn nu ingewikkeld. Dat het veel organisaties / personen ook in deze tijd lukt om het goede werk voort te zetten, is op zich al een compliment waard!

Lees meer over:

GroenLinks complimenten
Deel dit bericht met je vrienden!