donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Filmpje pakken in de buitenlucht? Het kan

20 augustus 2020

DORDRECHT - Op 25 en 29 augustus organiseren Het Vogelnest en de Tuin van Sterrenburg in samenwerking met The Movies twee filmavonden in de buitenlucht.  
 
Zin om de zomer af te sluiten met een goede film? Pak dan je kleedje, neem genoeg snacks mee en kom op 25 augustus naar de Tuin van Sterrenburg of op 29 augustus naar Tussentij. Beide locaties worden eind augustus omgetoverd tot buitenbioscoop met aanduiding op de grond om aan te geven waar men kan zitten en de 1,5 meter in acht te houden. 
 
Welke films draaien er?
25 Augustus draait Rocketman in de Tuin van Sterrenburg. Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster.
Tickets zijn gratis en te bestellen via hettuinhuis@tuinvansterrenburg.nl.

29 Augustus draait Yesterday in Tussentij. Yesterday gaat over Jack Malik, een singer-songwriter uit een klein dorpje in Engeland. Zijn droom om beroemd te worden is snel aan het vervagen, ondanks de steun die hij krijgt van zijn beste vriendin Ellie. Na een busongeluk en een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan...
Tickets zijn €1,- en te bestellen via www.facebook.com/tussentij 
 

Lees meer over:

film buitenlucht
Deel dit bericht met je vrienden!