Sunday 26 September 2021

Alles over Dordrecht

Feestelijke uitreiking Dordtse Vrijwilligersprijs

23 november 2020

DORDRECHT - De feestelijke uitreiking van de Dordtse vrijwilligersprijzen vindt dit jaar plaats tijdens een live online evenement op 7 december, waarbij iedereen welkom is. De prijzen worden uitgereikt door wethouder Peter Heijkoop. Er zijn 1000 online plekken beschikbaar. Inschrijven kan tot 4 december op www.inzet078.nl. Voor de eerste 300 aanmeldingen ligt er iets lekkers klaar bij Molen Kyck over den Dyck.

Dit jaar konden alle Dordtenaren voor het eerst meebeslissen wie de Dordtse Publieksprijs voor de beste vrijwilligersorganisatie krijgt. Bijna 4000 Dordtenaren brachten hun stem uit.

Ook de andere drie prijzen zijn nieuw: De Passieprijs (voor de organisatie met de grootste maatschappelijke impact), de Talentprijs (voor de organisatie waarbij vrijwilligers de beste kansen krijgen hun talenten te ontwikkelen) en de Aanmoedigingsprijs (voor een nieuw vrijwilligersinitiatief).
Wie deze prijzen in de wacht gaan slepen, wordt bepaald door een vakjury.

De aanmoedigingsprijs bestaat uit een geldbedrag van 1000 euro, alle andere prijzen zijn 2000 euro. De winnaars mogen dit bedrag vrij besteden aan hun projecten, goede doelen of aan hun eigen vrijwilligers.

De Dordtse vrijwilligersprijs wordt jaarlijks uitgereikt door de gemeente Dordrecht in samenwerking met INZET078!, het expertisecentrum voor vrijwillige inzet in Dordrecht.

Lees meer over:

vrijwilligers prijs uitreiking
Deel dit bericht met je vrienden!