maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Feestelijke opening van De Passage de Merwelanden geannuleerd

30 september 2020

DORDRECHT - Naar aan leiding van de de persconferentie afgelopen maandag en de aangescherpte maatregelen rondom Corona, is in overleg met de Gemeente Dordrecht besloten om de opening van De Passage de Merwelanden te annuleren.

'Wij betreuren dit, maar we vinden het in deze tijd niet verantwoord om het door te laten gaan. Te meer omdat wij ook zorg verlenen aan de kwetsbare doelgroep. Als de situatie het weer toelaat, zullen wij op een ander moment de opening alsnog feestelijk vieren.' Aldus een woordvoerder van de Merwelanden.

Donderdag 1 oktober 2020 zou De Passage van De Merwelanden officieel worden geopend. De Passage is een uniek en multifunctioneel concept, waarin er ruimte is voor onder andere huisartsen, fysiotherapie, podotherapie en fitness. 

Ook heeft de Hans Petri school een ruimte in de Passage. De leerlingen van deze school hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en De Merwelanden geeft hen i.s.m. de school de mogelijkheid om stage- en werkervaring op te doen in de organisatie. 

De Passage van De Merwelanden is een plek van ontmoeting en biedt een meerwaarde voor de cliënten en bezoekers van De Merwelanden, maar zeker ook voor de mensen uit de wijk De Staart en de Merwedepolder in Dordrecht.

 

Lees meer over:

opening passage annulering
Deel dit bericht met je vrienden!