donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Drechtse Stromen lanceert nieuwe website vol tips over energie besparen

19 maart 2021 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Drechtse Stromen heeft haar nieuwe website gelanceerd. Hier vinden bewoners in de Drechtsteden handige tips om in en om hun woning energie te besparen.

Dat kunnen ze zelf doen of met hulp van een van de energiecoaches van stichting Drechtse Stromen; voor bewoners, door bewoners. Isoleren of andere maatregelen nemen kunnen bewoners alleen doen of samen met de buren; ook daarbij kunnen energiecoaches hen ondersteunen. Veel praktische en technische tips zijn afkomstig van de energiecoaches, en van landelijke partijen die net als Drechtse Stromen bewoners willen stimuleren om minder energie te gebruiken. Ons motto blijft: wat je niet verbruikt, hoef je niet op te wekken. En goede isolatie vergroot het comfort in huis en is gunstig voor de portemonnee.

De website www.DrechtseStromen.net is ontwikkeld en van content voorzien door William Nederpelt van Axlefocused en Conny Taheij van Lengkeek & Taheij Tekst en Advies, ontworpen door Willem Plaisier van DesignEffects en is gebouwd door Hans Huisman van Avant Webdiensten. De lancering gebeurde tijdens een bijeenkomst over het warmtenet met vertegenwoordigers van HVC, gemeenten, Drechtse Stromen, Drechtse Energie en bewoners van de Drechtsteden.

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!