zaterdag 6 maart 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse Kil BusinessDag 2020 afgelast

22 september 2020

DORDRECHT - De Dordtse Kil BusinessDag, die gepland stond voor 15 oktober 2020 in het Postillion Hotel Dordrecht, is afgelast. Dit besluit is door de organisatie in overleg met de gemeente Dordrecht genomen vanwege de laatste aanscherping op de coronamaatregelen.

“Een moeilijke beslissing maar wij vinden het risico op dit moment te groot om het door te laten gaan. Als organisatie hebben wij ook een verantwoordelijkheid naar onze standhouders en bezoekers toe. Voor de BusinessDag hoopten we op ruim 200 bezoekers, na de laatste persconferentie is dat aantal niet reëel meer en zou het ook niet verantwoord zijn om met zoveel mensen bij elkaar te
komen”, aldus organisator Joyce Lipman.

“We gaan ervan uit dat we de BusinessDag in 2021 wel kunnen organiseren en hopen dat alle standhouders, sponsoren en bezoekers dan weer aansluiten”. Een nieuwe datum volgt nog. “We zijn op dit moment aan het brainstormen met onze partner ZPRESS Media Group om een DKIB special uit te brengen later dit jaar. Op deze manier kunnen wij regionale bedrijven toch exposure geven via een DKIB platform”. Meer informatie over deze DKIB special volgt binnenkort op de website www.dkib.nl.


 

Zie ook:

Lees meer over:

afgelast dordtse kil businessdag
Deel dit bericht met je vrienden!