dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

De hoofdgast zaterdag in de eerste twee uur van Studio de Witt is afvalbestrijder van Crabbenhof/Wielwijk Roger Wagemans

6 november 2020

DORDRECHT - De hoofdgast die Ben Corino komende zaterdag ontvangt in de eerste twee uur van zijn radioprogramma Studio de Witt is de afvalbestrijder van Crabbenhof/Wielwijk Roger Wagemans. Vorige week maakte Wagemans bekend dat hij een punt achter vrijwilligerswerkzaamheden zet. Te hoog opgelopen frustraties die hem belemmerden zijn werkzaamheden te doen zoals hij het voor ogen had. Hoewel velen in de Dordtse wijken hem bezig hebben gezien met het ruimen van afval weten niet waar zijn drive vandaan komt en wie Roger Wagemans is. Zijn leven kende Up’s en Down’s. Hij  was dierenverzorger in diverse dierenparken waaronder Diergaarde Blijdorp, hij overwon zijn verslavingen en zette zich in voor maatschappelijke projecten.  In deze uitzending gaat Ben Corino het gesprek met hem aan over zijn levensloop en zijn besluit om te stoppen met de afvalbestrijding in Dordrecht.

De Dichter van Dienst die het tweede uur afsluit isMerel Meijers.

In dat tweede uur ook aandacht voor de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden.

De oproep om meer informatie voor het landelijk project “Huizen van aankomst” contractpensions in Dordrecht waar Indische gezinnen uit Nederlands-Indië en Nieuw Guinea werden ondergebracht. Met Vera Andreas

Over de sluiting van de bibliotheken  met Jasper ’t Jong  rayonmanager Bibliotheek AanZet.

Met haar autobiografie “Laura’s Danskoffers” debuteerde  Laura Potter. Zij is bekend van haar dansschool en beleefde daar haar reizen mee. Deze ervaringen beschrijft zij in haar boek als een reis tussen verstand en gevoel.

De Politieke Stamtafel in uur drie meer politieke achtergronden. En een nieuwe Brief aan Johan. Diana Gerritsma richt zich hierin wekelijks aan Johan de Witt over een actueel thema.

 

Deel dit bericht met je vrienden!