woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

"Kerstcircus Dordrecht komt terug onder vleugels van de Duursma groep"

31 augustus 2020 (door de redactie)

DORDRECHT - Volgens de redactie van Circusweb komt er een kerstcircus terug in Dordrecht. Vandaag is de opdracht gegeven om daarvoor op internet al ruimte te maken, aldus de site.

Dordrecht zou de derde plaats zijn volgens de circussite onder de vlag van de Duursmagroep.

De familie Teutenberg verzorgde tussen 1989 en 2014 een circus in de stad onder de naam circus ROYAL. Daarna deed circus Renz Dordt aan. De verwachting is volgens de website dat de Laan van europa de plek wordt voor het nieuwe kerstcircus.

Het nieuwe plan voor een wintercircus komt uit een duidelijk andere hoek.

Duursma groep
De Duursmagroep meldt op de eigen website:

Het organiseren van een kermis is een complexe zaak. De kermisorganisator moet de attractieve waarde en technische mogelijkheden van de diverse attracties tot in detail kennen. Bovendien zijn bij dit proces een groot aantal partijen betrokken, die op basis van hun deskundigheid, verschillende belangen behartigen. Dit vereist weer een behoorlijk organisatorisch vermogen.

De directie van Duursma Kermisorganisatie heeft er in het verleden bewust voor gekozen om geen eigen attracties te exploiteren maar zich volledig toe te leggen op het onafhankelijk, efficiënt en effectief organiseren en begeleiden van kermissen. In Nederland zijn dat er op dit moment ruim 60 per jaar.

Door het grote aantal kermissen, dat door ons bedrijf wordt georganiseerd en begeleid, is bovendien de inkoop van diverse diensten beter gestroomlijnd en kunnen afspraken met opdrachtgevers en individuele kermisexploitanten sneller en efficiënter worden gemaakt, gecontroleerd en nagekomen.

Ons bedrijf beheerst en begeleidt dan ook alle facetten van het proces. Bovendien gebeurt dit in alle openheid, zorgvuldig en met respect voor de belangen van alle betrokken partijen. Van het opstellen van de verpachtingsadvertentie, de aanwezigheid bij opbouw, exploitatie en afbouw van de kermissen, tot het doorspreken en afhandelen van de eindafrekening.

Lees meer over:

kerst circus duursma groep
Deel dit bericht met je vrienden!