donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester Wouter Kolff doet oproep om mensen voor 1 augustus voor te dragen voor een lintje

22 mei 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Wie verdient er volgens jou een Koninklijke onderscheiding?  Deze vraag stelt de burgemeester van Dordrecht, Wuter Kolff, vandaag op zijn face book pagina.

Hij schrijft: Ken jij iemand die zich al jaren op een bijzondere manier inzet voor de maatschappij? Draag deze persoon dan voor 1 augustus 2021 voor!
Hoe je dat doet en wat de spelregels zijn, staat op onze website 👉 https://t.co/xPzMcGvlJn

Wie verdient een lintje? (info site gemeente Dordrecht)

Iedereen kent wel iemand die een lintje verdient. Overal in Dordrecht zetten mensen zich vrijwillig in voor een goed doel, een vereniging of iets anders. Vaak zonder eigen belang. Burgemeester Wouter Kolff nodigt alle Dordtenaren uit om mensen voor te dragen die een lintje verdienen. Natuurlijk zijn daar spelregels aan verbonden. Je krijgt niet zo maar een lintje. Het is echt iets bijzonders.
Een Koninklijke Onderscheiding, ook wel 'Lintje' genoemd, is een blijk van waardering voor personen die bijzonder verdienstelijk zijn voor een vereniging, instelling, maatschappelijke organisatie of binnen hun werkomgeving. Er zijn verschillende soorten onderscheidingen zie ook de officiële website www.lintjes.nl
Iedereen kan iemand voordragen. Kent u iemand die zich al jaren inzet voor de maatschappij? Draag deze persoon dan voor 1 augustus 2021 voor.

 

Lees meer over:

burgemeester kolff lintje
Deel dit bericht met je vrienden!