woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester Wouter Kolff vandaag (2 oktober) bij RTV Dordrecht in OP PAD MET AD

2 oktober 2020 (door de redactie)

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff zit vanaf 18 uur vandaag (2 oktober) in het programma op RTV Dordrecht op pad met Ad.

Presentator AD van den Herik, die onlangs meer dan een minuut in de talkshow van Eva Jinek scoorde op RTL 4, ging naar de achtste verdieping van het Stadskantoor voor een goed gesprek.  Wouter Kolff is haast dag en nacht bezig als voorzitter van een veiligheidsrisico om de opmars van het corona-virus in te dammen.

Ad vroeg hem ook naar zijn inzet voor Dordrecht promotioe. Zijn verre voorganger Jan Noorland zei in 1985 de Dordtenaren graag ambassadeurs van de stad te willen maken, maar als de mensen niet mee doen, dan helpen nog geen twintig burgemeesters van Dordrecht. Noorland was eerste burger van 1985 tot 2000. Bij zijn afscheid kwam er een bijna 10.000 kg wegende klok in de toren van de Grote kerk te hangen, die de Jan Noorland ging heten. Daarmee werd in maart 2020 ook de corona hulpactie LICHT VOOR DORDT ingeluid aan de voet van de toren en de kerk.

Kolff heeft, na de strengere richtlijnen die deze week bekend werden gemaakt, ook zijn agenda aangepast aan de actualiteit.

 

Deel dit bericht met je vrienden!