dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Bibelot en Kunstmin lanceren Expeditiefestival Wanderlust in Energiehuis

27 oktober 2020

DORDRECHT - Op zaterdag 12 december voert Wanderlust festivalgangers in kleine groepjes langs diverse zalen in het Energiehuis. Een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond!

Voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt, organiseren Bibelot en Kunstmin ‘Expeditiefestival Wanderlust’. Liefhebbers van muziekfestivals als ‘Lowlands’ en ‘Down The Rabbit Hole’ en rondreizend theaterfestival ‘De Parade’ kunnen hun hart ophalen bij dit 1,5 meter festival met nieuwe geluiden, uitdagende concerten en performances.

Vier artiesten nemen het publiek mee op avontuur, van mellow pianoklanken en poëzie tot zwoele beats en grootse muzikale arrangementen. De line-up blijft met opzet tot het laatste moment een groot raadsel.

Natuurlijk is dit festival coronaproof
‘Wanderlust’ voert elke festivalganger langs diverse zalen in het Energiehuis voor een theatraal en muzikaal avontuur. Uiteraard veilig en op 1,5 meter. Je kunt kiezen uit twee routes. Route 1 start om 19.00 uur, Route 2 om 19.30 uur. Per route is een beperkte capaciteit beschikbaar en is de groepsgrootte intiem (maximaal 30 personen).

‘In een klein groepje kom je langs meerdere prachtige ruimtes in het Energiehuis en ontdek je een gevarieerd programma. Elke artiest speelt 20 minuten, dus er is voor elk wat wils. Dit ‘expeditieprogramma’ hebben we tijdens de Popronde Pre-Party al uitgetest en dat is heel goed bevallen. Tijd dus, om te gaan ontdekken: zowel de nieuwe muziek als het imponerende industriële pand!’ aldus Bart Kuntz, programmeur bij Bibelot.

Sanna Vrij van muziek & performance collectief Club Gewalt is co-programmeur voor het Kunstmin aandeel in dit festival: ‘Voor mij heeft ‘Wanderlust’ te maken met nieuwsgierigheid. Dwalen, kennismaken met nieuwe dingen, verrassing, avontuur. ‘Wanderlust’ laat je horen hoe de wereld kan klinken en laat je horen hoe alles wat daarin klinkt waarde heeft voor iedereen, universeel, met een universele kracht. En ‘Wanderlust’ is ook kennismaken met hoe een nieuwe generatie jonge talenten klinkt.’

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar

Tickets kosten € 12,50 en zijn vanaf dit moment verkrijgbaar via www.energiehuis.nl/wanderlust.

Lees meer over:

kunstmin bibelot
Deel dit bericht met je vrienden!