donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Agent loopt flinke bijtwond op bij aanhouding geweldpleger aan Bosseplantsoen

13 maart 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - Een agent raakte zaterdagochtend, kort na middernacht op het Van Bosseplantsoen gewond door een beet van een 32-jarge verdachte in zijn bovenbeen. De zeer agressieve man moest door meerdere agenten in bedwang worden gehouden en dreigde met zeer ernstig verbaal en fysiek geweld.

De 32-jarige Dordtse veelpleger moest worden aangehouden omdat hij kort voor middernacht in de gemeente Oostvoorne van een auto een spiegel, raamwisser en andere zaken vernielde. De man vertrok daarop met een taxi richting Dordrecht. Toen agenten de man in de taxi zagen rijden, werd de bestuurder staande gehouden.

De 32-jarige man stapte direct uit liet zich daarbij niet onbetuigd, ging het gevecht met de agenten aan en beet daarbij een 26-jarige agent tot bloedens toe in zijn bovenbeen. De politieagenten moesten daarop geweld toepassen om de man, die volledig buiten zinnen was, aan te houden. Hij werd ingesloten voor nader verhoor. De agent moest zich onder doktersbehandeling laten stellen, maar kon zijn dienst wel afmaken. Hij deed aangifte van zware mishandeling.

De aanhouding op straat zorgde voor het nodige tumult. Omstanders die hierop afkwamen, maakten met hun mobiele telefoon beelden van het incident. De politie komt graag in contact met deze getuigen en verzoekt om beelden van het incident. Dit kan via 0900-8844 of via www.politie.nl of de priveberichten. Het registratienummer van de zaak is 2021077661.

Lees meer over:

aanhouding van Bosseplantsoen
Deel dit bericht met je vrienden!