Woningbrand in de Colijnstraat

01 januari 2009

DORDRECHT – In de Colijnstraat heeft op donderdagmorgen 1 januari omstreeks 06.20 uur brand gewoed in een portiekwoning op de derde etage. Op het moment van de brand waren de bewoners niet thuis. Zij kwamen tijdens de bluswerkzaamheden van de brandweer terug van een oud&nieuw viering elders. 

De brand was vrij snel onder controle. De woning liep veel rook - en brandschade op.  De bewoners krijgen hulp van de stichting Salvage aangezien de flatwoning voorlopig niet bewoonbaar is. De Unit Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek ingesteld. Aan de hand van de sporen is gebleken dat de brand is aangestoken. De politie stelt een nader onderzoek in.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.