Jongen en meisje tégen groepje

03 januari 2009

DORDRECHT – Voor mishandeling en bedreiging zijn een 19-jarige jongen en een 16-jarig meisje uit Dordrecht aangehouden. Op vrijdagavond 2 januari 2009 liep een groep jongeren bij het Bakema-erf in Dordrecht. De groep kwam de jongen en meisje tegen.

De jongen reageerde nogal vreemd en volgens een 19-jarige jongen uit Rotterdam sloeg de verdachte hem in zijn gezicht. Vervolgens bedreigde het meisje een ander uit de groep. Agenten gingen naar de woning van de 19-jarige en hielden daar de twee verdachten aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.