Politie treft 4 kilo Heroïne en versnijdingsmiddel aan

05 januari 2009

DORDRECHT/MOERDIJK -  De politie reed zondagavond 4 januari op de Rijksweg A16 toen zijn in werden gehaald Franse auto. Aangezien de politie een en ander niet vertrouwde werd besloten de auto aan de kant te zetten. Dit lukte uiteindelijk op de A17 nabij Moerdijk. Het bleek dat in de auto een 21-jarige en een 23-jarige inwoner van Frankrijk zaten.

Bij nadere controle van de auto trof de politie 4 kilo heroïne aan en 30 kilo versnijdingsmiddel. De verdachten zijn aangehouden en in verzekering gesteld. De drugs is inbeslaggenomen en de auto is veiliggesteld aan het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.