Met een slok achter het stuur

05 januari 2009

DORDRECHT – Een 60-jarige automobilist uit Zwijndrecht werd zondagavond 4 januari door de politie op de N3 gecontroleerd. De bestuurder bleek teveel alcohol te hebben gedronken.

Op het politiebureau blies de man 600 ug/l waar 220 ug/l strafbaar is gesteld. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De officier van justitie beslist of en wanneer de man zijn rijbewijs terug krijgt. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.