2 fietsen aan de arm

05 januari 2009

DORDRECHT – Op de Oranjelaan in Dordrecht is een 52-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Een getuige belde op zaterdagmiddag 3 januari 2009 de politie. Hij vertelde dat hij zag dat de verdachte rommelde aan een fiets en deze meenam. Even later liep de 52-jarige zelfs met twee fietsen.

Agenten gingen op zoek en vonden de 52-jarige. Deze verklaarde dat hij de fietsen bij de kringloop had zien staan en had meegenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.