Bespaar energie en win een straatfeest

06 januari 2009

DORDRECHT - Straten in Dordrecht die willen meedingen naar een gratis Klimaatstraatfeest op 16 mei kunnen nog steeds meedoen met de door de regering uitgeschreven prijsvraag.

Met het Nationale Klimaatstraatfeest op 16 mei a.s. viert heel Nederland feest voor een beter klimaat. Op die dag genieten 500 straten van een gratis feest. Zij krijgen alle ingrediënten voor een superstraatfeest cadeau: een feestbudget voor eten en drinken, een feestpakket en een fantastisch liveoptreden van een bekende artiest.

Hoe kun je winnen?
Je wast zuiniger, rijdt slimmer en isoleert je huis. Je pakt vaker de fiets, zet de thermostaat een graadje lager en koopt spaarlampen. Daar doe je de komende maanden nog een schepje bovenop.

Maak met je straat een goed en origineel energiebesparingsplan en bespaar daarmee zoveel mogelijk energie. Wie weet valt je straat in de prijzen en genieten jij en je straatbewoners op 16 mei van een super-welverdiend-straatfeest.

Meld je aan op www.klimaatstraatfeest.nl en ontdek op deze site ook welke straten in Dordrecht zich al hebben aangemeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.