Heler fiets aangehouden

06 januari 2009

DORDRECHT – Een 36-jarige inwoner van Dordrecht is maandagmiddag 5 januari door de politie aangehouden voor heling van een fiets. De politie controleerde de man op de Sisarijs of Sarisgang toen bleek dat hij op een fiets reed die in februari in Middelburg was gestolen.

De man vertelde dat hij de fiets voor 100 euro had gekocht. Aangezien dit geen aannemelijk bedrag was voor de fiets waarop de man reed werd besloten de man aan te houden voor heling. Met een proces-verbaal op zak mocht de man zonder fiets weer naar huis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.